Aansprakelijkheid algemeen
Deze disclaimer is bestemd voor deze internetsite dat als doel heeft het verkopen van digitale tickets, het organiseren van busreizen en het verstrekken van informatie aan bezoekers van gebeurtenissen en/of klanten van My Events event + festivaltravel (hierna: My Events). My Events heeft de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze website. My Events is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. My Events aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor fouten en/of onjuiste informatie op deze website, voor schade of verlies die direct of indirect het gevolg is van de toegang tot, consultatie of gebruik van de informatie, gegevens en publicaties op de website en/of de toegang tot en met het gebruik ervan.

Aansprakelijkheid voor (hyper)links
Deze website kan links naar externe websites bevatten en worden ter informatie getoond. My Events heeft geen enkele invloed op de informatie getoond op deze websites, is hiervoor niet verantwoordelijk en aanvaardt geen enkele garantie voor de correctheid of aansprakelijkheid. De inhoud van dergelijke websites van derden is de verantwoordelijkheid van de respectieve eigenaar(s) en/ of provider(s).

(Hyper)links naar de website van My Events
Externe links naar pagina’s op de My Events website zijn alleen toegestaan indien dit de goede naam van de My Events niet schaadt. Zonder afstemming met My Events mag niet de suggestie worden gewekt dat My Events toestemming heeft gegeven voor een link als dat niet het geval is.

Copyright
Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle rechten zijn voorbehouden aan de auteur om bepaalde onderdelen te wijzigen van de website of van het algemene aanbod, hetzij compleet, hetzij verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving. Deze website is bestemd voor eigen gebruik en/of voor gebruik door klanten van My Events, waarbij het verboden is deze website te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van My Events is het verboden deze website op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of anderszins beschikbaar te stellen op een computernetwerk.

Wijzigingen
My Events behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te wijzigen. De wijzigingen gaan in direct na het plaatsen van de nieuwe voorwaarden op deze website.

MY EVENTS

My Events event + festivaltravel

Bordewijkstraat 9
2692 DT ‘s-Gravenzande

KVK: 65435451
IBAN: NL22RABO 0185237649

TELEFOON

Bereikbaar: ma-vrij | 08:00 - 18:00

06-46122668

EMAIL

Heb je vragen, stuur een e-mail:

info@my-events.nl